Kolbászos sajtos muffin finom magvakkal

Hozzávalók

20 dkg liszt
20 dkg reszelt sajt
20 dkg kolbász
1 sütőpor
2 dl tej
3 db tojás

magvak (tökmag, napraforgómag,
szezámmag… ízlés szerint)

Kolbászos sajtos muffin finom magvakkal

Elkészítés

A lisztet elkeverjük a sütőporral, a sóval, hozzáadjuk a sajtot, az apróra vágott kolbászt, a magvakat, majd a tojást és a tejet. Alaposan összekeverjük, a muffinsütő mélyedéseit ¾ részt töltjük a masszával, majd közepes lángon kb. 25 perc alatt készre sütjük.

Tipp:
– a frissen elkészült muffinokról a papírt még nehéz leszedni, azonban ha hűtőbe tesszük őket, a hideg muffinokról könnyen lefejthetők.
– Kolbász helyett sonkával is kipróbáltam, szintén nagyon finom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük