Finom almás muffin zabpehellyel

Hozzávalók

2,5 bögre liszt
2 bögre zabpehely
1 bögre cukor
1 teáskanál sütőpor
1 teáskanál szódabikarbóna
1 bögre olaj
4 tojás
2 teáskanál fahéj
3 bögre hámozott, apró kockára
vágott alma
2 pohár tejföl

Finom almás muffin zabpehellyel

Elkészítés

A száraz és a nedves hozzávalókat külön tálban elkeverjük, majd a kettőt jól egybedolgozzuk. Ennél a receptnél érdemes papír tenni a muffin formába. Előmelegített sütőben 190 fokon készre sütjük.

Tipp: mazsolával, dióval és csokoládédarabkákkal tovább fokozhatjuk az ízhatást

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük